top of page
gjlx8SPGRRqaiICseOHTPA.jpg

Wimperextensions

One by one | Russian Volume

Wilt u mooie lange, volle en gekrulde wimpers zonder gebruik van mascara? Wimpers waar je lang plezier van hebt? Dan zijn wimperextensions de oplossing! Tijdens deze behandeling plaats ik zorgvuldig één of meerdere wimperextensions afhankelijk van de techniek en wensen, op elke afzonderlijke natuurlijke wimper. Zo kunnen we een mooie, intense look creëren die toch nog heel natuurlijk oogt.

De wimperextensions worden aan de natuurlijke wimpers bevestigd met een speciale wimperlijm die geen schade veroorzaakt aan de natuurlijke wimper. Er zijn verschillende mogelijkheden qua diktes, krullen en lengtes mogelijk. Het ziet natuurlijk, mooi en glamorous uit. 

Werkwijze

Ik maak samen met jou een keuze in de soort, krul en dikte van de wimperextensions, rekening houdende met jouw wensen en wat jouw natuurlijke wimpers kunnen dragen. Vervolgens zullen de wimperextensions één voor één geplaatst worden. Tijdens de behandeling dient u de ogen ten alle tijden gesloten te houden, de uitgelezen kans dus om even te ontspannen en tot rust te komen.

- Een nieuwe set One by One duurt ongeveer 1,5 uur.

- Een nieuwe set Russian Volume ongeveer 1,5 tot 2 uur.

- Refill-behandelingen duren gemiddeld 3 kwartier tot 1 uur.​

 

De behandeling is volledig pijnloos en beschadigt de natuurlijke wimpers niet.

Het duurt ongeveer 8 weken totdat de laatste wimperextensions uitgegroeid zijn. Wil je ze echter altijd mooi vol houden? Dan dien je steeds binnen 2 tot 4 weken terug te komen voor een refill-behandeling.

Zijn wimperextensions schadelijk?

Vaak wordt gedacht dat wimperextensions schadelijk zijn voor de eigen wimpers. Dit hoeft niet zo te zijn, maar dan is het wel belangrijk dat je rekening houdt met de volgende factoren: 

- De extensions dienen gezet te worden door een ervaren/gecertificeerde wimper styliste. Doe goed je research of jouw styliste haar certificaten hiervoor behaald heeft.

- Verwijder de wimperextensions nooit zelf. Laat dit altijd doen in de salon.

- De nazorg dient nagekomen te worden.

Garantie

Je krijgt één week garantie op de behandeling.

De garantie vervalt indien:

- U de wimpers heeft laten onderhouden door een andere styliste;

- U in de ogen heeft gewreven;

- U aan de wimpers heeft getrokken;

- U andere producten voor thuisverzorging heeft gebruikt dan geadviseerd door de salon;

- U de nazorg niet heeft opgevolgd;

- U make-up heeft gebruikt op de wimperextensions;

- De wimperextensions nat zijn geworden binnen de 24 uur.

Nazorg 

De juiste nazorg is minstens even belangrijk als het plaatsen zelf. Ik zal de juiste nazorg richtlijnen uitgebreid met u bespreken en u alle tips geven om zo lang mogelijk plezier te hebben van uw prachtige nieuwe wimpers.

Na de behandeling dient u de eerste 24 uur water te vermijden. Dit omdat de lijm in deze periode nog aan het uitharden is en water dit kan beïnvloeden. Hierna gelden de volgende adviezen:

- Regelmatig reinigen met de Perfect Eyelash Lash Foam.

Dit voorkomt een ophoping van vuil restjes, met mogelijk nare ontstekingen als gevolg. Ook zal het ervoor zorgen dat jouw extensions langer mooi blijven.

- Alle producten met olie rond de ogen vermijden.

Olie verzwakt de lijm waarmee de wimperextensions bevestigd zijn aan de natuurlijke wimper, dit moet dus ten alle tijden vermeden worden.

- Alleen aangepaste make-up rond de ogen gebruiken.

Bijvoorbeeld olievrije eyeliner.

- Gebruik geen mascara over de wimpersextensions. Wanneer dit toch het geval is worden de wimpers verwijderd en wordt er een nieuwe set geplaatst i.v.m. de hygiëne en de hechting van de nieuwe wimpers.

- Niet wrijven in de ogen of trekken aan de wimperextensions 

Prijzen

Nieuwe set One by one €70

Bijvullen binnen 2 weken €33

Bijvullen binnen 3 weken €38

Bijvullen binnen 4 weken €45

Nieuwe set Hybrid/volume €80

Bijvullen binnen 2 weken €38

Bijvullen binnen 3 weken €43

Bijvullen binnen 4 weken €50

Lash removal €15

Mini refill (zoveel mogelijk opvullen in een halfuur tijd) €20

bottom of page