top of page

PMU

Powderbrows

Powderbrows voor en na
PMU wenkbrauwen
Permanente make-up

Powderbrows

Ben jij het zat om je wenkbrauwen bij te moeten tekenen, verven of heb je gewoonweg weinig wenkbrauw?

Dan zijn is de behandeling powderbrows wellicht iets voor jou.

Met deze methode worden de wenkbrauwen volledig in geschaduwd met een PMU machine.

Met deze techniek van permanente make-up wordt er op subtiele wijze pigment aangebracht waardoor het lijkt of de wenkbrauwen zijn ingekleurd met wenkbrauwpoeder.

De behandeling kan zacht en subtiel uitgevoerd worden of juist meer afgelijnd voor een strakkere look.

Tijdens de behandeling worden al uw wensen besporken.

Ik heb mijn certficaat gehaald voor een opleiding in het zetten van powderbrows.

 MW Beauty beschikt over alle registraties, vergunningen (GGD gekeurd) en certificaten om deze behandeling uit te mogen voeren.

Hoe lang blijft het resultaat zichtbaar?

Afhankelijk van jouw huid type blijft permanente make-up 1 tot 2 jaar mooi.

De houdbaarheid is van verschillende factoren afhankelijk: bijv. zon/zonnebank maar ook jouw huidtype.  Wij raden aan om na een jaar de wenkbrauwen weer even op te laten frissen. Hiervoor gelden speciale tarieven.

Wanneer is de na behandeling nodig?

Na 6 tot 8 weken vindt de 2e behandeling plaats. Bij deze behandeling kunnen nog eventuele correcties worden aangebracht aan de vorm en kleur. Wij werken liever bij de eerste behandeling iets te licht, omdat dit makkelijk in de na behandeling is bij te werken. De 1e touch up behandeling is inbegrepen bij de prijs, en dient binnen 6 tot 8 weken te zijn gedaan. Na de eerste sessie vervaagt tot 70% van de behandeling. Na bijwerken is dat maar 30%, waardoor het eindresultaat pas zichtbaar is na het bijwerken. Bijwerken is dus noodzakelijk en verlengt de houdbaarheid van de behandeling. Zonder het bijwerken zal er maximaal tot drie maanden resultaat zichtbaar zijn.

Wat is het verschil tussen PMU en tatoeëren? 

Permanente make-up is een techniek waarbij het pigment in de bovenste lagen van de huid wordt ingebracht om een ​​semi-permanente cosmetische toepassing te creëren, zoals eyeliner, wenkbrauwen of lippenstift. Het pigment wordt minder diep in de huid ingebracht dan bij tatoeages, waardoor het na verloop van tijd vervaagt en geleidelijk verdwijnt.

Tatoeëren daarentegen is een techniek waarbij het pigment veel dieper in de huid wordt ingebracht voor een permanent effect. Dit pigment wordt ingebracht in de dermis, het tweede en diepere laag van de huid. Bij het tatoeëren wordt een andere soort naald gebruikt en er wordt meer druk uitgeoefend op de huid dan bij permanente make-up.

Tatoeages blijven vaak voor het leven, hoewel ze na verloop van tijd kunnen vervagen of vervormen.

Hoewel beide technieken het inbrengen van pigment in de huid inhouden, is het belangrijk om te begrijpen dat er verschillen zijn tussen permanente make-up en tatoeëren. Het is belangrijk om een ​​gekwalificeerde professional te kiezen die goed op de hoogte is van de techniek die je nodig hebt en die hygiënische en veilige praktijken hanteert.

Prijzen

Powderbrows inclusief nabehandeling

€300

Touch-up 1 jaar

€150

Touch-up 2 jaar

€215

bottom of page