top of page
Peeling

Peelings

Wil je je huid een intensieve behandeling geven om een huidprobleem effectief aan te pakken en snel huidverbetering te bereiken?

Dit bereik je met onze intensieve peelings. Tijdens een peeling wordt er op een gecontroleerde manier een dun laagje huid verwijderd waardoor oneffenheden, fijne rimpels en lijntjes, acné of littekens minder zichtbaar worden. Door het hoge percentage van werkzame stoffen worden ook de diepere huidlagen bereikt, waardoor er een versnelde werking optreedt.

Voor de behandeling

Voordat je met een peeling kan starten is het van belang dat je de juiste verzorgingsproducten gebruikt om de huid voor te bereiden op de behandeling en om eventuele complicaties te voorkomen. 

Hierdoor zul je ook sneller resultaat bereiken en het resultaat onderhouden.

Na de behandeling

Na de behandeling kan de huid wat gevoeliger zijn. Huidreacties die ontstaan na de peeling zullen binnen 1-2 weken verdwijnen. Dit is afhankelijk van de soort peeling en jouw huid.

Het is belangrijk om na de peeling gedurende 6 weken de huid extra goed te beschermen tegen de zon.

Indicaties

- Acne

- (Acne) Littekens

- Grove porien

- Huidveroudering

- Fijne lijntjes

- Rosacea

- Pigmentvlekken

 

Werkwijze

Tijdens een intakegesprek vullen we een huidanalyse in en bespreken we de wensen en het huidprobleem waar jij aan wilt werken.

Hierna kunnen we beginnen met de voorbereiding van de huid door middel van het gebruik van producten afgestemd op jouw huid, Dit doen we 2 weken voordat we starten met de behandeling.

Tijdens de behandeling leggen we vooral de focus op het reinigen van de huid, waarna we de peeling aanbrengen.

 De peeling wordt afgesloten met een verzorging en je krijgt een post treatment trail kitje mee voor thuis.

Zo kun je je huid de dagen na de peeling de verzorging geven die het nodig heeft, zodat je huid goed kan herstellen.

Hieronder staan al onze peelings op een rijtje.

Peelings level 1

Ormedic lift – Brengt de huid in balans en herstelt en vernieuwt de huid. De stamcellen die voor een jonge, stralende en gezonde huid zorgen worden opgeladen. 

Ormedic lift vermindert doelgericht roodheid en irritatie. Na de behandeling is de huid gekalmeerd en voelt deze zacht en gevoed aan.

The signature facelift  - Zorgt voor directe celvernieuwing en het herstel van de natuurlijke balans van de huid. De huid wordt direct gehydrateerd, verstevigd geremodelleerd en geëgaliseerd. Deze peeling vermindert zeer effectief ongewenste roodheid en geeft een prachtige glow na afloop. Direct zichbaar resultaat na slechte één behandeling.

Peelings level 2

Lightening lift:

Door de combinatie van effectieve ingrediënten ontstaat er verlichting op donkere huidverkleuringen. Denk aan hyperpigmentatie of roodheid. De basis van aloe vera kalmeert, hydrateert en verzacht de huid. Zo creëer je een egale teint.

Wrinkle lift 

Deze intensieve peeling op basis van aloe vera, glycolzuur en retinol zorgt ervoor dat de huid wordt geexfolieerd en oppervlakkige rimpels en eerste tekenen van huidveroudering direct worden verminderd. De huid wordt beschermt tegen zonneschade en daarnaast voorkomt het oneffenheden. 

Acne lift

Door de tweeledige combinatie van BHA EN AHA (salicylzuur en glycolzuur) is de huid grondig gereinigd tot in de diepere huidlagen, waardoor er verbetering optreedt bij bestaande ontstekingen en nieuwe ontstekingen kunnen minder snel ontstaan.

Let op: peelings zijn alleen in te boeken wanneer je al hoogwaardige ingrediënten gewend bent op de huid.

Vraag gerust naar de mogelijkheden.

bottom of page