top of page
Wenkbrauw wax

Brow treatments

Browstyling | Henna brows | Browlift

Browstyling

Voordat de behandeling begint worden uw wensen besproken en leg ik uit welke mogelijkheden er zijn.

Ik hou rekening met uw wensen en de vorm van u gezicht. Vervolgens zullen de wenkbrauwen perfect geshaped worden, geverfd en afgewerkt met make-up zodat je met perfecte wenkbrauwen de deur uitstapt!

Deze behandeling kan ook geboekt worden zonder de wenkbrauwen te verven.

Een Browstyling behandeling duurt ongeveer 20 tot 30 minuten.

Henna brows 

Henna is één van de meeste milde en effectieve producten om wenkbrauwen te verven. Tijdens deze behandeling worden de wenkbrauwen perfect in model gebracht, geverfd met henna en netjes afgewerkt met wenkbrauwmake-up. Voordeel van Henna is dat zowel de haren als de huid gekleurd worden, zodat we prachtige, volle wenkbrauwen kunnen creëren.

De Henna is 6-8 weken zichtbaar op de haren en ongeveer 5-10 dagen op de huid (afhankelijk van het huidtype).

Nazorg

De juiste nazorg is minstens even belangrijk als de behandeling zelf. Ik zal de juiste nazorg richtlijnen uitgebreid met je bespreken en je alle tips geven om zo lang mogelijk plezier te hebben van de Henna wenkbrauwen.

Na de behandeling dient u de eerste 12 uur oliehoudende producten te vermijden. Hierna kunt u alles doen zoals je gewend bent. Houd er rekening mee dat veelvuldig gebruik van oliehoudende producten een invloed kunnen hebben op de houdbaarheid van de kleur.

Browlift 

Het resultaat van deze behandeling zijn vollere, perfect gevormde en strak uitgelijnde wenkbrauwen en dat tot wel twee maanden lang! Een browlift is ideaal voor personen waarbij de wenkbrauw haren in verschillende richtingen groeien, wat snel kan resulteren in een ‘rommelige’ look. 

Na de behandeling is het nog steeds mogelijk om de wenkbrauwen in een ander model te borstelen, het resultaat blijft dus te personaliseren naargelang de gewenste look voor die dag.

Nazorg

Na de behandeling dien je de eerste 24 uur water en alle aanraking te vermijden.

Prijzen

Browstyling excl. verven €17,50

Browstyling incl. verven €27,50

Wenkbrauwen verven €15

Henna brows incl. harsen €37,50

Henna brows excl. harsen €25

Browlift incl. verven €50

Browlift excl. verven €45

bottom of page