top of page
Myrthe

Over mij

Even voorstellen..

Ik ben Myrthe, geboren op 6 juli 1998 en woon al bijna heel mijn leven op Heinkenszand.

Ooit ben ik voor 'de lol' begonnen op een slaapkamer om te oefenen met wimperextensions zetten. Ik wilde de techniek en snelheid verbeteren en besloot te oefenen op vriendinnen en kennissen. Dit liep al snel uit de hand tot een grotere klantenkring en al snel had ik een eigen klanten systeem opgebouwd en ben ik uitgebreid naar meerdere behandelingen.

Ik heb altijd al een passie gehad voor uiterlijke verzorging en heb in 2017 mijn diploma behaald als allround schoonheidsspecialiste. Na een poging tot de studie Huidtherapie en te hebben gewerkt bij verschillende salons was het voor mij tijd om een nieuwe stap te nemen. Ik ben van een slaapkamertje in huis naar een mooie ruimte in een kapsalon gegaan, die ik sinds het najaar 2022 heb verbouwt.

In deze prachtige salon kun je dus zowel terecht voor je haar als voor een schoonheidsbehandeling, mooie nagels en nog veel meer.

Het is mijn droom om een cursus te volgen voor permanente make-up, dus ik hoop hier ooit naar uit te mogen breiden en u hiervoor te mogen verwelkomen.

Wilt u een afspraak maken, of meer informatie over een behandeling of product?

Neem gerust contact met mij op.


Ik hoop u binnenkort te mogen ontmoeten in mijn salon.


Liefs, Myrthe

bottom of page